Teater Zeus spiller forestilling, 2 én aktere; Enetime og 90-års fødselsdag

Nu er det nu, at Hvidovre Ungdoms Teaters voksenscene “Zeus” endelig er tilbage efter kulturtørke på grund af Corona. Endelig er vi tilbage! Zeus har haft publikumssucceser som “Midt om natten” og “Koret”. Det seneste års tid har skuespillerne arbejdet hårdt, for at få forestillingen af fransk-rumænske Eugène Ionesco “Enetime” fra 1951 op at stå. Det er en vanvittig forestilling om en studines første møde med byens skøre professor. Som publikum gennemgår man en lektion i regning, sprog og grammatik, der er fuldstændig sindssyg.

Efter pausen står det så på morsomt gensyn med den fulde butler i “90 års fødselsdagen”. Dette er en sketch fra 1920 ernes engelske teatre skrevet af Lauri Wylie. Oprindelige navn er “Dinner for one”. Stykket er blevet udødelig gjort af komikeren Freddie Frinton, som hvert år vises i store dele af Europa nytårsaften.

De to én aktere spiller onsdag den 14. juni kl. 19.30, torsdag den 15. juni kl. 19.30 og fredag den 16. juni kl. 19.30 i kulturhuset Risbjerggaard. Du kan trygt skynde dig, at købe billet til de to vanvittige og morsomme én aktere “Enetime” og “90 års fødselsdagen”! Billetter kan købes på: https://www.yourticket.dk/arrangementer/?s5=94

Rigtig god fornøjelse!

Hvidovre Ungdoms Teater

40 56 86 56
post@hut-online.dk
Hvidovre Enghavevej 2C
2650 Hvidovre